Nou in portofoliul Sedona: Echipamentele de laborator OHAUS

Data publicare articol:

Cu o experienta de peste 100 de ani, OHAUS este un producator mondial de cantare, instrumente analitice si echipamente de laborator sigure, precise si fiabile. Principiile care ghideaza munca acestui producator? Increderea, priceperea, ingeniozitate si dedicarea. Acum gasesti in portofoliul Sedona, pe langa cantare OHAUS si echipamente de laborator din gama acestui producator.

De ce sa alegi echipamentele de laborator OHAUS?

  • Precizie sporita, fiind ideale pentru aplicatii care necesita masuratori precise;
  • Configurarea si operarea sunt foarte usoare;
  • Usor de intretinut si de curatat;
  • Fiabilitate demonstrata;
  • Design compact.

Analizatoarele de umiditate OHAUS ofera rezultate precise cand vine vorba de determinarea umiditatii, fiind ideale pentru produse alimentare, agricole, chimice, farmaceutice si alte aplicatii unde sunt necesare masuratori pana la 0.01%. Sunt ideale pentru procese de rutina, usor de operat, au un buton tactil simplu de utilizat si sunt potrivite pentru orice spatiu de lucru.

In portofoliul Sedona sunt disponibile si plite si agitatoare OHAUS, ideale pentru medii de laborator care necesita incalzire rapida si amestecare. Functiile de incalzire si agitare pot fi reglate cu usurinta, iar datorita functiei SafetyHeat™ care monitorizeaza componentele electronice, incalzirea este oprita inainte sa apara riscul de supraincalzire. Acestea combina calitatea si acuratetea cu o structura durabila, fapt confirmat si de popularitatea echipamentelor OHAUS la nivel global.

Alege calitatea si inovatia, dublate de experienta indelungata si atentia la cerintele in continua schimbare ale industriei. Eficientizeaza-ti procesele de rutina si bucura-te de performante superioare.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.