Nou la Sedona Retail: Activarea promotiilor din catalogul LaDoiPasi

Data publicare articol:

Vesti bune pentru comerciantii LaDoiPasi si pentru cei care se aprovizioneaza de la Metro Cash&Carry! Acum, programul Sedona Retail cuprinde o noua functionalitate care permite implementarea automata a promotiilor din catalogul LaDoiPasi direct in propriul magazin.

Cum functioneaza noua functionalitate?

Lunar, promotiile din catalogul LaDoiPasi vor fi trimise  automat catre sistemul tau de gestiune. Acest nou serviciu digital permite simplificarea si eficientizarea operatiunilor pentru magazinul tau. Mai mult, Sedona Retail iti permite sa tiparesti etichete mai usor, pentru a actualiza preturile la raft cat mai simplu si rapid!

Cum poti beneficia de noua functionalitate?

Implementam noua functionalitate in baza contractului de asistenta, fara costuri suplimentare. Ti-am pregatit si un scurt video explicativ despre procesul de activare al promotiilor, pentru a vedea tot ce poate face aceasta noua functionalitate pentru afacerea ta!

Cu Sedona Retail, promotiile din catalogul LaDoiPasi ajung direct in magazinul tau, fara eforturi suplimentare. Optimizeaza-ti afacerea cu Sedona – One stop shop for your business!

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.