Nou la Sedona: Solutie completa de vanzare pentru magazine online & offline

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Sedona integreaza software-ul POS Sedona Retail cu platforma e-commerce ContentSpeed pentru a crea o solutie completa de vanzare online si offline care asigura centralizarea datelor

Comertul online devine o componenta tot mai importanta in strategia de crestere a business-urilor din Retail-ul romanesc. Prin urmare, solutiile de integrare a programelor de vanzare cu platformele online sunt esentiale pentru a sincroniza un mix de activitati din ce in ce mai complex.

Sedona si ContentSpeed au creat o solutie completa de vanzare pentru Retail, care centralizeaza activitatea online si offline pentru gestiunea eficienta a magazinelor

Cum functioneaza:
Prin intermediul unui modul software creat de Sedona si ContentSpeed, programul Sedona Retail se poate conecta la magazinele online dezvoltate pe platforma e-commerce ContentSpeed. Solutia permite astfel o viziune de ansamblu si o gestiune comuna a activitatii celor doua sisteme – online si offline – din domenii variate de comert: fashion; cadouri; electronice; articole sportive; alimente; samd.

Alexandru Lembrau, General Manager, Sedona: Sedona-ContentSpeed este un parteneriat construit nu doar pe valorile pe care cele doua companii le impartasesc, ci si pe doua solutii extrem de compatibile, de cea mai inalta calitate si de incredere pentru clientii nostri.

Radu Vîlceanu, CEO & Founder ContentSpeed: Parteneriatul cu Sedona face parte din strategia ContentSpeed de a oferi posesorilor de magazine online o solutie completa si eficienta. Platforma este preintegrata cu cei mai importanti furnizori de solutii de business din Romania. Misiunea noastra e sa simplificam procesul de deschidere al unui nou canal de vanzare in online si sa punem la dispozitia antreprenorilor toate instrumentele necesare prin care orice afacere poate lua cu succes startul în domeniul comerțului online sau își poate dezvolta magazinul online deja existent. Consideram ca integrarea cu solutia software POS Sedona Retail poate transforma un simplu magazin online intr-un canal de vanzare eficient si cu adevarat Omni-Channel. Suntem siguri ca o astfel de solutie poate contribui la creșterea vânzărilor online a celor peste 650 de magazine online care au beneficiat până în prezent de serviciile ContentSpeed.

Ne dorim sa descoperim impreuna solutia potrivita pentru afacerea dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.