Online sau Offline? Daca vrei sa-ti extinzi magazinul, Sedona te ajuta cu solutii personalizate

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Piata eCommerce romaneasca a cunoscut o crestere impresionanta in ultimii ani, devenind fundamentala pentru majoritatea industriilor. Cu toate astea, crearea unui magazin online, dar si gestionarea acestuia alaturi de cel fizic, ca parte a unui intreg, este inca o provocare pentru unii antreprenori. 

Ai un magazin online si vrei sa deschizi unul fizic? Ai un magazin fizic si vrei sa deschizi unul online? Ai atat un magazin fizic cat si unul online, dar nu sunt conectate?

Sedona are pentru tine solutia software pentru a-ti extinde afacerea online sau offline. Si, pentru ca prezenta online a devenit un standard in comertul modern, ne-am asigurat ca programele noastre de gestiune, Sedona Retail si Sedona Cloud, se pot conecta cu usurinta la cele mai populare platforme de eCommerce:

  • WooCommerce
  • Content Speed 
  • PrestaShop
  • Shopify

In portofoliul Sedona gasesti pachetul eCommerce pentru retail si HoReCa, ce cuprinde servicii complete pentru un magazin online util si prietenos cu clientii.

Celor care au deja un magazin online si vor sa-l conecteze la programul Sedona Retail sau la programele de contabilitate, le propunem modulul API pentru integrare cu magazine online, conectorul intre Sedona Retail si programele de contabilitate sau conectorul intre programul nostru de gestiune si magazinele dezvoltate cu WooCommerce. 


Tocmai pentru ca stim cat e de importanta sincronizarea intre magazinul fizic si cel online, ne dorim sa fim One-Stop-Shop for your Business: partenerul de incredere unde poti gasi solutii optime pentru nevoile afacerii tale, dar si instrumentele necesare pentru a reusi in industrii atat de competitive, precum Retail sau HoReCa.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.