Poti sustine afacerile romanesti cu sticker-ul „Cumpara Romaneste”, GRATUIT la orice comanda Sedona!

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Pe toata durata lunii aprilie, la Sedona primesti gratuit un sticker “Cumpara Romaneste” la orice comanda. Alege sa expui sticker-ul si arata-ti si tu sustinerea pentru antreprenorii locali!

Recomandarea ta conteaza mai mult decat crezi! Asadar, te invitam sa fii alaturi de afacerile romanesti: cu un gest mic, poti sprijini planuri si visuri mari.

Fii parte din initiativa Sedona si indeamna oamenii sa cumpere romaneste, cu sticker-ele speciale pe care le poti afisa pe geamul sau bara autoturismului, la intrarea in magazine sau oriunde crezi ca pot avea suficient de multa vizibilitate incat sa produca o schimbare in bine.

Alegerea afacerilor si produselor romanesti este un vot de incurajare pentru apropiatii nostri, care se intoarce inapoi la noi! Practic, prin gestul tau, ajuti la pastrarea banilor in economia locala pentru a o dezvolta. Iti mai spunem un secret: incurajand oamenii sa sustina initiativele locale, iti ajuti propria afacere sa creasca!

Iti multumim inca de acum ca esti alaturi de noi in acest proiect, creat cu multa recunostinta pentru munca si eforturile antreprenorilor romani.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.