Solutii de eficientizare a spatiului la casa de marcat

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Fie ca doriti sa montati in magazinul sau localul dumneavoastra o tableta, un terminal bancar sau intreaga linie de echipamante POS pe verticala, acum gasiti in ofertele Sedona solutia potrivita.

Sedona a devenit reprezentant in Romania al sistemelor de montare echipamente Space Pole de la producatorul danez Ergonomic Solutions. Ne puteti gasi pe pagina de parteneri: http://www.thespaceprogramme.net/find-a-partner .

Datorita calitatii, inventivitatii si ergonomiei, produsele Space Pole au impus noi standarde in domeniu si au ajuns sa fie folosite de 60% din cei mai mari 50 de retaileri mondiali.

Standurile Space Pole eficientizeaza spatiul la punctul de vanzare, imbunatatesc securitatea, cresc productivitatea si confortul.

Descoperiti solutii pentru terminale bancare sau POS-uri:http://www.aparaturafiscala.ro/produse/subcategorie/Case_de_marcat/Standuri_pentru_terminale_bancare_si_sisteme_POS

Descoperiti solutii pentru tablete: http://www.aparaturafiscala.ro/produse/subcategorie/Case_de_marcat/Standuri_pentru_tablete

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.