Schimbarea cotei TVA: Programeaza-te online!

Data publicare articol:

Incepand cu data de 1 ianuarie 2016 comerciantii din Romania vor emite bonuri fiscale utilizand noua cota TVA de 20%, respectiv 5% pentru articole precum ziare si carti. Astfel, toate operatiunile de schimbare a cotei TVA in aparatele fiscale si in programele de gestiune trebuie finalizate pana la inceperea activitatii in noul an.

La Sedona recomandam realizarea din timp a acestor modificari, care se pot face atat in programele de gestiune cat si in casele marcat inainte de 31 decembrie 2015, fara ca noile setari sa afecteze activitatea comerciala pana la finalul anului.

Cum ma programez?

Pentru schimbarea TVA in casele de marcat* la sediul Sedona din Bucuresti am introdus un sistem de programare online care asigura prioritate pentru intervalul solicitat. Nu trebuie decat sa completati formularul online!

*Pentru cei care doresc deplasarea tehnicienilor la sediul clientilor pentru schimbarea TVA in casele de marcat, programarile vor fi facute dupa un program limitat.

Pentru schimbarea TVA in programele de gestiune**, dar si in casele de marcat la sediul clientului, ne puteti contacta folosind formularul de la pagina Contact sau la numarul de telefon 021 327 87 27 – va atentionam insa ca, din cauza numarului mare de solicitari inregistrate in aceasta perioada, procesul de programare telefonic poate dura mai mult.

**Schimbarile in programele de gestiune vor fi realizate remote gratuit, in cazul clientilor care au contractul de service achitat.

Cand ma pot programa?

Programul de lucru din perioada Sarbatorilor de Iarna a fost adaptat la volumul mare de cereri de schimbare TVA. Astfel, special pentru modificarile in casele de marcat si in programele de gestiune, ne puteti gasi:

Joi, 24 decembrie: 9.00 – 15.00
Vineri, 25 decembrie: Inchis
Sambata, 26 decembrie: Inchis
Luni, 28 decembrie: 9.00 – 18.00
Marti, 29 decembrie: 9.00 – 18.00
Miercuri, 30 decembrie: 9.00 – 18.00
Joi, 31 decembrie: 9.00 – 17.00
Vineri, 1 ianuarie: Inchis
Sambata, 2 ianuarie: 10.00 – 15.00, special pentru serviciile de modificare TVA

Puteti citi aici totul despre modificarile care trebuie realizate in aparatele fiscale si in programele de gestiune, precum si despre tarifele*** aferente fiecarei operatiuni.

***Pentru aplicatia de mobil Sedona POS, actualizarea TVA se va face gratuit, prin descarcarea ultimei versiuni a aplicatiei din Google Play.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.