Sedona & Mob Armor: Standuri de tablete si telefoane

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Sedona a devenit primul importator de produse Mob Armor in Romania, produse populare mai ales printre iubitorii de aventuri off-road, facandu-si simtita prezenta totodata si in industria grea. Accesoriile din portofoliul lor au devenit din ce in ce mai apreciate datorita rezistentei sporite, chiar si in conditii extreme.

Suporturile de tablete si telefoane Mob Armor sunt produse asamblate manual, robuste, potrivite atat pentru afaceri, cat si pentru uzul personal. Pot fi folosite pentru camioane, stivuitoare, motociclete, ATV-uri, autoturisme si nu numai. Pot fi atasate pe orice suprafata metalica, iar in cazul in care vrei sa atasezi suportul pe o supratata non-metalica poti folosi discul de montare din otel. Suporturile Mob Armor sunt produse in SUA, au un design de ultima generatie, solid, manere reglabile, carcasa robusta din aluminiu si trei clame cu prindere ferma care ofera o fixare sigura.

Sunt portabile si compacte, permit o rotatie completa de 360 de grade si sunt compatibile cu o gama variata de tablete, dispozitive si sunt usor de montat, nefiind necesare unelte sau accesorii suplimentare. In portofoliul Sedona gasesti si incarcatorul wireless magnetic Mob Armor, care este compatibil cu toate dispozitivele care suporta tehnologia de incarcare wireless Qi si MagSafe. Asigura incarcarea rapida si sigura a dispozitivelor si este proiectat cu sisteme de protectie impotriva supraincalzirii, supratensiunii si scurtcircuitelor. 

Descopera cum iti poti securiza gadgeturile pentru buna lor functionare si o durata mai lunga de viata. Alege calitatea si siguranta produselor Mob Armor. Rasfoieste portofoliul Sedona, te asteapta multe noutati!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.