Sedona Retail este acum integrat cu aparatele de reciclare a ambalajelor Tomra

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Daca te numeri printre afacerile care au nevoie de un automat de reciclare pentru a implementa si respecta cerintele Sistemului de Garantie-Returnare (SGR), avem o veste buna pentru tine: acum programul de gestiune Sedona Retail este integrat cu aparatele de reciclare a ambalajelor Tomra!

Ce aduce nou aceasta integrare?

– Gestionarea eficienta a deseurilor – Integrarea ofera comerciantilor posibilitatea de a monitoriza si gestiona mai eficient deseurile generate in procesul lor de vanzare, prin intermediul unei solutii de sortare flexibile. Aparatele de reciclare Tomra automatizeaza recuperarea materialelor din fluxurile de deseuri, intr-o maniera simpla si eficienta.

– Capacitate de indentificare a materialelor – Datorita tehnologiilor Tomra, te bucuri de o mai mare capacitate de identificare a materialelor, chiar si a celor care in mod traditional nu erau detectate. In plus, performantele de sortare ale aparatelor raman constante pe perioade lungi de timp.

– Monitorizare in timp real – Retailerii vor beneficia de o monitorizare in timp real a activitatii de reciclare, avand acces la date precise privind cantitatea de ambalaje reciclate. Acest functie permite  maximizarea randamentului si o mai buna evaluare a procesului.

– Reducerea costurilor – Automatizarea procesului de reciclare prin intermediul integrarii Sedona Retail si Tomra te ajuta la reducerea costurilor prin optimizarea gestionarii deseurilor si a proceselor de reciclare.

Integreaza cu mai multa usurinta noile modificari legislative cu ajutorul programului de gestiune Sedona Retail!
Vrei sa afli mai multe despre aceasta integrare? Consultantii nostri te pot ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie! Completeaza formularul de contact, aici.

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.