Vesti bune! Sedona Retail include acum si metoda de plata Bonapp.eco

Data publicare articol:

In ultimul an, aplicatia Bonapp.eco a devenit o solutie populara de optimizare a costurilor atat in randul comerciantilor, cat si in randul consumatorilor. Credem ca modernizarea retailului romanesc, parte din misiunea Sedona, aduce cu sine o schimbare atat la nivelul mijloacelor de productie, cat si la nivelul obiceiurilor de consum. De aceea, am inclus metoda de plata Bonapp.eco in programul de gestiune Sedona Retail

Integrarea metodei de plata Bonapp.eco in programul de gestiune Sedona Retail inseamna un nou mod prin care antreprenorii romani isi pot optimiza afacerile. 

Devenind parteneri ai aplicatiei Bonapp prin Sedona Retail, pot:

  • Reduce risipa alimentara;
  • Reduce pierderile economice;
  • Atrage mai multi clienti.

Bonapp.eco este o aplicatie romaneasca de combatere a risipei, care functioneaza ca un liant intre consumatori si retaileri, spre beneficiul ambelor parti. Pe scurt: comerciantii pot vinde produse alimentare sau de infrumusetare care se apropie de data de expirare, iar consumatorii le pot achizitiona la preturi cu pana la 80% mai mici. Astfel, retailerii si producatorii isi reduc posibile pierderi economice, iar clientii se bucura de produse de calitate, la pret redus. 

Programul de gestiune Sedona Retail poate fi conectat si cu:

  • Programe de contabilitate;
  • eMag sau alte marketplace-uri;
  • Magazin online.

Pentru business-uri eficiente si moderne.

Sedona – partenerul de incredere al afacerilor romanesti!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.