Licenta pe viata Sedona Retail si implementare complet GRATUITE pentru utilizatorii nemultumiti de alte programe

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Sunteti nemultumit de actualul program de gestiune pentru magazin, nu va raspunde nimeni la suport sau serviciile sunt prea scumpe? Avem vesti bune pentru dumneavoastra! 

Puteti pune ordine chiar de azi in magazin, complet gratuit si fara nici o obligatie, profitand de oferta noastra valabila o perioada scurta de timp:

–       Licenta pe viata GRATUITA Sedona Retail (1 licenta Front-Office + 2  licente Back-Office), fara obligatia incheierii unui contract de intretinere.

–       Servicii de implementare GRATUITE cu preluarea nomenclatoarelor de produse, clienti si furnizori. Ne deplasam GRATUIT la magazinul dumneavoastra daca sunteti in Mun. Bucuresti sau implementam telefonic si prin internet pentru alte localitati.

–       Contracte optionale de intretinere de la doar 55 Lei lunar cu tva inclus; asistenta pentru intreg sistemul hardware si software; variante program extins.

–       Toate functionalitatile si modulele programului sunt incluse.

Cu Sedona Retail administrarea magazinului devine mai simpla, vanzarea mai rapida, iar serviciile de asistenta au in sfarsit preturi decente.

Descoperiti avantajele Sedona Retail programand acum o prezentare gratuita la 021-3278727.

Oferta valabila doar pana la 15 Martie 2013, numai pentru utilizatorii altor programe de gestiune din aceeasi categorie.

Pentru mai multe detalii despre program click aici.

Sedona Retail. Performanta dintr-o atingere.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.