Sedona, un partener responsabil

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Optarea pentru un program de gestiune potrivit este nu doar un element-cheie in construirea unei afaceri, ci si o responsabilitate pentru oricine conduce un business. Astfel, alegerea furnizorului de software de gestiune trebuie sa fie bazata pe un proces de informare corecta, care sa creeze, in timp, un parteneriat solid.

Calitatea produselor si a serviciilor, sustinerea clientilor nostri prin consultanta, dar si transparenta sunt pilonii pe care am construit Sedona – pentru ca orice client sa gaseasca in noi un partener responsabil.

Fiecare dintre programele de gestiune din portofoliul Sedona pentru comert si restaurante se incadreaza cerintelor legislative din Romania, respectand, in acelasi timp, cel mai inalt standard de calitate.

“Suntem aici pentru a oferi business-urilor romanesti un cadru specializat de abordare a provocarilor legislative si a complexitatii indentificarii si functionarii unui sistem fiscal. Vom continua sa facem acest lucru in mod responsabil.” – Alexandru Lembrau, General Manager Sedona.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.