Stiati ca: Sedona Retail & Sedona Cloud se pot integra cu platformele eMag.ro si Cel.ro

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Stiati ca?

Programele POS Sedona Retail si Sedona Cloud se pot integra cu platformele eMag.ro si Cel.ro, pentru a optimiza procesul de comunicare dintre magazinul dumneavoastra si marketplace-uri!

De ce e important:
– Primiti comenzile online direct in programul de gestiune.
– Transmiteti situatia stocurilor in timp real catre marketplace-uri.

!! Modulul de comunicare este GRATUIT pentru abonatii contractului de asistenta Sedona.

Ce trebuie sa stiti despre Sedona Retail & Sedona Cloud, programele POS care asigura toate nevoile de vanzare si administrare a magazinului dumneavoastra:
– Ambele programe se pot conecta la alte software-uri precum: programe de contabilitate, programe tip ERP, magazine online, marketplace-uri, aplicatii de inventariere, platforme de fidelizare etc.
– Bineinteles, atat Sedona Retail cat si Sedona Cloud permit conectarea la echipamentele de gestiune a magazinului: case de marcat, cititoare de coduri etc.

Sedona Retail – Este excelent in magazine cu flux intens de clienti si multiple echipamente POS, precum cantare, terminale de inventariere, terminale de plata etc.
Sedona Cloud – Este o unealta foarte utila in lanturile de magazine, care centralizeaza datele intr-o baza de date cloud.

Specialistii Sedona sunt la un e-mail sau un telefon distanta cu mai multe informatii! Contactati-ne pentru a gasi impreuna solutia optima pentru afacerea dumneavoastra.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.