Un an bun pentru afaceri: 2022 incepe cu optimism din partea executivilor din Romania si din lume

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

2022 incepe cu optimism din partea directorilor de companii din Romania si din lume, increderea acestora in perspectivele de crestere economica globala fiind la un nivel record in ultimii 10 ani: 8 din 10 directori estimeaza ca evolutia economiei se va imbunatati in 2022 fata de anul precedent, arata editia din 2022 a raportului PwC CEO Survey.

De retinut este ca optimismul executivilor pentru acest an este cu un punct procentual mai mare decat in 2021 si cu 54 de puncte procentuale peste cel din 2020, cand cei mai multi dintre ei erau pesimisti.

Vestea si mai buna este ca si in Romania, majoritatea directorilor de companii sunt optimisti, 6 din 10 directori generali considerand ca PIB-ul national va creste in acest an comparativ cu 2021!

Aceasta perceptie ne arata ca foarte multe afaceri sunt solide, au conditii de crestere si se asteapta la venituri mai mari in acest an, arata PwC.

Urmatorii pasi: In strategia de dezvoltare pentru urmatoarea perioada, PwC arata ca majoritatea directorilor executivi au inclus obiective legate de satisfactia clientilor, implicarea angajatilor si automatizare/digitalizare.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.