Viitorul Food Delivery e Smart

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

E oficial: Retail-ul se indreapta cu pasi accelerati catre digitalizare. E mai eficient, e… smart si e exact ce-si doresc clientii. Si, dat fiind ca oriunde in lume cumparatorii s-au obisnuit sa primeasca ce-si doresc, atunci cand isi doresc, cu minimul efort posibil, era firesc ca si piata de food ordering & food delivery sa urmeze acelasi parcurs.

Evidenta in toata lumea, evolutia acestui sector catre online e cu atat mai evidenta in Romania, unde piata, urmand trendul global, a cunoscut un adevarat boom in ultimii 2 ani odata cu aparitia noilor aplicatii dedicate comenzilor de mancare si serviciilor de curierat.

Ati observat probabil ca restaurantele voastre preferate au acum optiuni de comenzi online – fie pe site-urile proprii, fie prin aplicatiile dedicate. Motivul? Modul in care oamenii mananca s-a schimbat dramatic si va continua sa se schimbe in urmatorii ani – Acesta este de fapt pariul investitorilor din domeniu, care sustin ca piata urmeaza sa creasca accelerat si in urmatoarea perioada.

Stiati ca?

  1. Piata globala de food delivery este astazi de peste 150 de miliarde USD. S-a triplat din 2017 pana in prezent.
  2. Piata romaneasca de food delivery se forma in 2019. In urmatorii 2 ani, aceasta va ajunge la 1 miliard de euro.

Bonus: In 2020, romanii au cautat pe internet mancarurile preferate de peste 4 milioane de ori – de la pizza la burgeri pana la meniul zilei sau mancare gatita.

In plus, prognozele de crestere a pietei de food ordering & food delivery sunt tot mai mult sustinute de alegerile noilor generatii – Millenials si Z – care prefera confortul meselor gata preparate.

Intre lucrurile care conteaza cel mai mult pentru cei care comanda mancare:

  • Viteza livrării
  • Calitatea mâncării
  • Diversitatea meniului

In business, viitorul Food Delivery e pentru cei care fac alegeri smart. Lor le-am dedicat solutia ‘la cheie’ Sedona de magazin online pentru food delivery.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.