Ziua Afacerii Tale – CUMPARA ROMANESTE si sarbatoreste antreprenorii romani

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

11 octombrie a fost prilej de sarbatoare pentru antreprenorii romani, pe care METRO Romania i-a asezat in lumina reflectoarelor, cu ocazia evenimentului anual: „Ziua Afacerii Tale”. Noi, cei de la Sedona, intelegem cat de importante sunt afacerile locale pentru o economie sanatoasa. De aceea, ne dorim sa fim One Stop Shop for your business – un partener de incredere pentru antreprenorii romani.

Ne bucuram ca mii de afaceri locale ne-au ales. Pretuim si onoram aceste parteneriate oferind solutii fiscale, echipamente si programe de gestiune, dar si suport si servicii de consultanta de cea mai inalta calitate. Ne dorim sa contribuim la succesul clientilor nostri si sa le ajutam afacerile sa-si atinga potentialul maxim. Fie ca acest pas spre performanta inseamna intrarea in online, un nou sistem de gestiune sau instalarea unui terminal Self-checkout, suntem aici sa oferim informatiile si serviciile necesare pentru a duce afacerile care ne aleg drept parteneri, la urmatorul nivel.

A alege o afacere locala inseamna a contribui la reusita ei. Sprijinind antreprenorii romani sprijinim comunitatea in care traim si contribuim la dezvoltarea si prosperitatea acesteia. Sedona sustine initiativele locale, atat prin proiectul „Cumpara romaneste”, prin care reamintim consumatorilor ca prin schimbari mici, precum a lua masa de la un restaurant detinut de un antreprenor roman sau a alege o pensiune romaneasca pentru urmatoarea vacanta la munte, ne putem bucura de produse si servicii de calitate, in timp ce construim comunitatea pe care ne-o dorim cu totii.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.