Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Servicii post-vanzare

Reparatii si asistenta cu contract de service. Apelati la serviciile noastre in baza unui abonament lunar, pentru a beneficia de asistenta telefonica nelimitata si un numar de deplasari la sediul dumneavoastra incluse. Click aici pentru oferta actuala de contracte de service.

Reparatii si asistenta fara contract de service. Puteti apela la serviciile noastre si fara un contract de service, cu facturarea deplasarii, a manoperei prestate sau a convorbirii telefonice. Pentru solicitari va rugam accesati pagina Suport.

Livrare consumabile. Comandati la telefon 021-3278727 consumabile pentru case de marcat si imprimante, indiferent daca au fost achizitionate de la Sedona sau de la un alt furnizor.

Livrarea este gratuita in orice localitate, pentru comenzi de minim 200 Lei, sau pentru abonatii contractului de service - indiferent de cantitate.

Programare articole. La achizitionarea casei de marcat de la Sedona, beneficiati gratuit de programarea listei initiale de articole, indiferent de numarul acestora. Pentru actualizarea ulterioara a articolelor puteti solicita deplasarea tehnicienilor Sedona in baza contractului de service.

Buy Back. Atunci cand nu va mai este de folos casa de marcat, aveti un client asigurat pentru aceasta: SEDONA. Ne puteti expedia aparatul chiar si prin curier. Recumpararea se face doar la modelele de case de marcat care se afla in prezent la vanzare pe siteul nostru si intr-o anumita limita (putem avea prea multe produse pe stoc). Conditia recumpararii unui aparat fiscal este ca acesta sa aiba memoria fiscala predata la Administratia Financiara. Pentru mai multe detalii despre Buy Back click aici.

Predare memorie fiscala. La inchiderea sau mutarea punctului de lucru, precum si la modificarea numelui firmei sau a C.U.I.-uiui, este necesara predarea memoriei fiscale a casei de marcat la Administratia Financiara. Operatiunea de predare a memoriei fiscale se face la Administratia Financiara la care a fost declarata fiscalizarea. In cazul in care ati incheiat un contract de service, beneficiati gratuit de acest serviciu oferit de tehnicienii Sedona, iar in cazul in care nu aveti contract, predarea memoriei se face contra cost. Mai multe detalii despre predarea memoriei fiscale gasiti in procedurile de refiscalizare.

Refiscalizare. Indiferent daca ati cumparat casa de marcat de la Sedona sau de la un alt furnizor, beneficiati de cele mai mici preturi la repunerea aparatului in functiune. La refiscalizarea casei de marcat asiguram toate serviciile:

  • - Montarea unei memorii fiscale noi si sigilarea aparatului;
  • - Fiscalizare;
  • - Programarea articolelor;
  • - Instruirea personalului;
  • - Conectarea la computer sau a eventualelor periferice.

Pentru mai multe detalii despre refiscalizare va rugam sa studiati procedurile de refiscalizare sau sa ne contactati la 021-3278727.