Transforma-ti afacerea cu terminalele de plata Datecs

Data publicare articol:

Intr-o industrie competitiva si in continua schimbare, cum este industria retail, companiile sunt in cautarea unor noi moduri de a castiga atentia si loialitatea clientilor. Pentru a tine pasul cu necesitatile acestora, cerintele pietei si pentru a avea o crestere constanta a business-ului, este necesara optimizarea operatiunilor si utilizarea unor echipamente de inalta calitate.

Pentru ca metodele de plata evolueaza constant, detinerea unui terminal de plata a devenit o necesitate. In functie de specificul afacerii tale, poti alege dintre  terminalele de plata Datecs  disponibile in portofoliul Sedona:

  • Pot fi conectate la casa de marcat sau la sistemul POS all-in-one;
  • Permit conectarea la orice cont bancar existent, deschis la o banca din Romania;
  • Ideale atat pentru vanzari in deplasare cat si in magazine;

In plus, au preturi incepand de la 785 de lei, TVA inclus, iar inrolarea acestora are loc in maxim 48 de ore. Mai mult, poti beneficia de abonamentul de mentenanta si suport la doar 3 Euro + TVA/luna. 

Daca ai nevoie de functionalitati extra, poti opta pentru pachetul format din casa de marcat cu terminal de plata Datecs BlueCash 50 si aplicatia Sedona POS, o solutie completa de emitere bonuri fiscale si incasari plati, care permite si integrarea cu programul de gestiune Sedona Retail sau cu programul de contabilitate Saga, pentru cresterea vitezei de vanzare si optimizarea costurilor.

Economiseste timp si bani, optimizeaza-ti operatiunile si eficientizeaza-ti afacerea cu solutiile Sedona – One Stop Shop for  your business!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.